Novosti Sport Događanja

Veliko srce za voljene sumještane: Pridružite se Mraclincima i pomognite obitelji Amić u njihovim najtežim trenucima

04.08.2022. / Redakcija

Obitelj Amić iz Laza Turopoljskih pogodile su u posljednje vrijeme dvije tragedije: najprije ih je u svibnju zadesila teška prometna nesreća kod Ogulinca u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi i jedno dijete, a zatim je prije nekoliko dana na gradilištu poginuo vozačev brat, ostavivši petero male djece iza sebe.

Njihovi sumještani iz Mraclina skočili su na noge te inicijativom Katice Galeković Bokotove koordinirali zajedničku akciju kako bi pomogli ovoj skromnoj i radišnoj obitelji u njihovim najtežim trenucima.

Mraclinske udruge „Anđeli”, vatrogasci, Dučec i Nogometni klub pozvali su svoje članove da u dogovoru sa svojim predsjednicima pomognu dobrovoljnim prilozima obitelji Amić, a pomoći im možete i vi.

Svi koji žele mogu uplatiti prilog na račun udruge Moj Mraclin (HR 6824020061101002251), s naznakom „donacija za pomoć obitelji Amić”.

Svaka kuna je dobrodošla, a osim financijskih priloga, dobrodošlo je sve što može rasteretiti obitelj u skrbi za najmanje članove: hrana, higijenski i školski pribor i sl.

Podijeli