°C 14

Vijećnici se idućeg tjedna vraćaju u svoje klupe

24.01.2019.

Petar Brnada

Velikogorički gradski vijećnici idućeg će četvrtka po prvi puta u ovoj novoj 2019. godini zasjesti u svoje klupe.

Naime, 31. siječnja na rasporedu je 12. sjednica Gradskog vijeća Velike Gorice na čijem će se dnevnom redu naći četiri točke.

Tako će nakon Aktualnog sata vijećnici sjednicu otvoriti točkom Prijedloga Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj iza koje slijedi rasprava o Prijedlogu Programa korištenja sredstva ostvarenih od naknade za promjenu namjene i raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Velike Gorice za 2019. godinu.

Treća točka dnevnog reda donosi Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog Statuta Osnovnih škola Grada Velike Gorice, odnosno, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Nikole Hribara, OŠ Eugena Kumičića, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Novo Čiče, OŠ Šćitarjevo, OŠ Velika Mlaka te OŠ Vukovina.

Na posljednjoj točki dnevnog reda naći će se rasprava o izrazito aktualnom EU projektu Aglomeracija Velika Gorica, a sjednica će u Vijećnici POUVG-a započeti u 14 sati.