°C 8

Virtuoz iz Lomnice nastupa na Eurosongu

04.05.2017.

ivana

Spektakularnu eurovizijsku pozornicu u Kijevu s hrvatskim predstavnikom Jacquesom Houdekom dijelit će i Lomničanin Antun Stašić.

Antun Stašić, akademski je glazbenik, profesor violine i virtuoz koji je sav svoj talent utkao u stvaranje studijske snimke pjesme "My friend" s kojom će Jacques Houdek predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.

-U pjesmi My friend snimio sam gudače, solo violinu. Također i instrumentalnu verziju koja je primljena s velikim uspjehom-rekao nam je Antun Stašić.

 

(foto: facebook)

-Karizmatičnim izvedbama i čarobnim zvucima, koje proizvodi svojom violinom iz 1883. godine, Antun oduševljava publiku gdje god se pojavi. Naš maestro Stašić ostvario je suradnje s mnogim glazbenicima, poput Rade Šerbedžije, Arsena Dedića, Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića i drugih-objavili su na službenoj facebook stranici Jacues Houdeka u sklopu predstavljanja cijelog tima koji sudjeluje u izvedbi pjesme za Euroviziju.

Uz veliki doprinos pjesmi, Antun iz Donje Lomnice sudjelovao je i u snimanju spota za istu, a kako sve skupa izgleda i zvuči pogledajte u video spotu.

 

Galerija slika

Virtuoz iz Lomnice nastupa na Eurosongu Virtuoz iz Lomnice nastupa na Eurosongu