Novosti Sport Događanja

Vozačica teško ozlijeđena u jučerašnjem sudaru: Izgubila nadzor nad vozilom i skrenula u autobus koji je nailazio iz suprotnog smjera

25.01.2023. / Redakcija

Poznato je nešto više detalja o prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na nadvožnjaku u Ulici Slavka Kolara. U prometnoj nesreći 21-godišnja vozačica teško je ozlijeđena.

- Dolaskom u zavoj nešto prije raskrižja s Ulicom bana Josipa Jelačića, vozačica nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama ceste uslijed čega je izgubila nadzor nad vozilom te je prošla na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Uslijed takvog ponašanja vozilom je naletjela na autobus zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 47-godišnjak dolazeći joj u susret. Nakon naleta na autobus, automobil se nastavio nekontrolirano kretati da bi na posljetku naletio na zaštitnu ogradu nadvožnjaka – izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Liječnička pomoć 21-godišnjoj vozačici pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Podijeli