°C 1

Vukovina je u srcu i usred ljeta

05.08.2019.

Juraj Odrčić

Početak kolovoza i godišnji odmori ispraznilu su grad, no u Vukovini već treću godinu zaredom to nije razlog da se mještani i prijatelji okupe u dvorištu kurije Alapić kroz program "Vidim, čujem i mirišem ljeto". Program je to koji nosi udruga "Vukovina u srcu", a za lijepi dan u okruženju Alapićeve kurije pomogli su i MO Vukovina, NK Ban Jelačić te DVD Vukovina.

Uz pečenike, koji oko vatre okupe i staro i mlado, izložbu, radionice, film, jahanje, a ponajviše druženje u hladovini drveća koje krasi okoliš kurije prošao je još jedan lijepi dan u Vukovini. Bila je to i prilika za razgledati izložbu skulptura akademskog kipara Mladena Mikulina, priključiti se radionici Vedrana Čabraje 'Čarolija od vune', nasmijati se uz stand-up comedy nastup Marka Dejanovića ili pod zvijezdanim nebom pogledati obiteljski film 'Šegrt Hlapić'.

Druženju u Vukovini pridružili su se i gradonačelnik Dražen Barišić te zamjenik Krešimir Ačkar koji je domaćinima i poručio: "Odlična organizacija i ugodno druženje, svaka čast!". 

Galerija slika

Vukovina je u srcu i usred ljeta Vukovina je u srcu i usred ljeta Vukovina je u srcu i usred ljeta Vukovina je u srcu i usred ljeta Vukovina je u srcu i usred ljeta Vukovina je u srcu i usred ljeta