Novosti Sport Događanja

Zlatica Krznarić, Krunoslav Milatović i Klub žena Pokupsko dobitnici Javnih priznanja Zagrebačke županije

04.07.2024. / Maja Peranić

Županijska skupština na svom je zasjedanju donijela odluku o dodjeli ovogodišnjih javnih priznanja Zagrebačke županije koja će se dobitnicima uručiti na svečanoj sjednici u povodu Dana Zagrebačke županije u srijedu, 17. srpnja 2024. godine. Među nagrađenima su i istaknuti Velikogoričani Zlatica Krznarić iz Donje Lomnice poznata po svom dugogodišnjem kulturnom djelovanju i zalaganju te Krunoslav Milatović iz Kuča istaknut zbog svog velikog angažmana u dobrovoljnom vatrogastvu.

S našeg područja ovogodišnje javno priznanje dobit će i Klub žena Pokupsko.

Povelja Zagrebačke županije dodijelit će se tako: Zlati Krznarić iz Donje Lomnice, Udruzi „Hrvatski vitezovi – ratni veterani 1991. Dugo Selo“, Krunoslavu Pilku iz Zagreba, Ogranku Matice hrvatske u Jastrebarskom, Klubu žena Pokupsko i Kuburaškom društvu „Tri kralja“ iz Jakovlja.

Nagrada Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu dodijelit će se Krunoslavu Milatoviću iz Kuča.

Podsjetimo, ovogodišnji velikogorički dobitnici županijskih priznanja iza sebe već imaju Javna priznanja Grada Velike Gorice. Krznarić je Nagradu Grada s likom Nikole Škrleca Lomničkog dobila 2017.godine dok je Milatović dobitnik Nagrade s likom Franje pl.Lučića 2022.godine. Čestitamo i na novim nagradama.

Podijeli