Novosti Sport Događanja

Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje

11.10.2021. / Redakcija

Nakon ostvarenog uspjeha na 8. Državnom natjecanju vatrogasaca u Varaždinu, članicama DVD-a Ribnica dodijeljene su zlatne medalje. Sjajan rezultat ostvarila su i druga natjecateljska odjeljenja DVD-a s područja Zagrebačke županije, među kojima su vatrogasci DVD-a Razljev, Andrilovec i Deanovec koji su također ostvarili plasman na Vatrogasnu olimpijadu. Zbog epidemiološke situacije podjela medalja i pehara nije održana u Varaždinu, već su županijski vatrogasci zaslužena priznanja primili u Križu gdje su im pristigle i čestitke s vrha Zagrebačke županije te Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

-I ovo natjecanje potvrdilo je da Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije ima najvišu klasu hrvatskoga vatrogastva. Sve ono što radite, radite za potrebu i dobrobit svojih građana. Na tome vam veliko hvala- rekao je glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, zahvalivši i županu na brizi i ulaganjima u vatrogastvo.

Uz Tucakovića, medalje najboljima uručili su Slavko Povrlišek, predsjednik VZ Zagrebačke županije, Marko Magdić, načelnik Križa, Martina Glasnović, predsjednica Županijske skupštine i župan Stjepan Kožić.

-Ponosan sam na vaše rezultate i ne samo one koje ostvarujete na natjecanjima. Naši žitelji mogu uz vas biti sigurni u bilo kojoj nepogodi. Znaju da ste, kada zatreba, uvijek prvi- poručio je župan, dodavši da je po broju članstva Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije najbrojnija u državi.

-Želim da i natjecanje u Sloveniji bude dobro za našu županiju i da kolajne koje ćete donijeti opet budu zlatnoga sjaja- rekao je župan.

Podsjetimo, na državnom natjecanju u Varaždinu ukupno su sudjelovale 203 ekipe, od toga 15 vatrogasnih odjeljenja iz Zagrebačke županije.

(foto: Zagrebačka županija)

Galerija slika

Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje Županija ponosna na uspjeh vatrogaskinja iz Ribnice, dodijeljene im medalje

Podijeli