Novosti Sport Događanja

1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna

09.07.2017. / Sportska redakcija

Nakon što je jučer u Mičevcu održan Plenum klubova Jedinstvene županijske lige danas prijepodne u Mraclinu je održan Plenum klubova Prve županijske lige u kojoj će u novoj natjecateljskoj sezoni igrati osam turopoljskih klubova.

U odnosu na prošlu sezonu iz lige su ispali Turopolje i Ban Jelačić (B), dok je Rugvica prešla u rang više. Umjesto njih županijskim prvoligašima postali su Kloštar i Mladost koji su to izborili zauzimanjem prva dva mjesta u Drugoj županijskoj ligi, dok je Mraclin u 1. ŽNL preselio iz Jedinstvene županijske lige u kojoj su lani zauzeli posljednje mjesto.

Plenum je ravnao povjerenik lige Željko Mihalj uz kojeg su se klubovima obratili i disciplinski sudac Martin Šarić, povjerenik za suce Mario Brlek te tajnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Mladen Žugec. Nova sezone počinje 26./27. kolovoza, dok je posljednje 15. kolo na rasporedu 19. studenog, a odlučeno je i da će se dva kola, treće i šesto odigrati u srijedu.

Parovi prvog kola su; Mraclin-Buna, Sava (SH)-Vatrogasac, Kloštar-Zvekovac, Sloga-Lonja, Turopoljac-Oborovo, Dubrava-Mladost, Dinamo Hidrel-Meštrica i Brcko-Ban Jelačić.

Galerija slika

1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna 1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna 1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna 1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna 1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna 1. ŽNL: Na startu derbi Mraclin-Buna

Podijeli