Novosti Sport Događanja

Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni

16.10.2020. / Damir Žbulj

U Zagrebu su održana dva teniska turnira, a velikogoričke sportašice i sportaši slavili su u oba!

Na turniru 'Dvoranski Babolat Zagi kup U14' nastupilo je 27 djevojčica iz raznih klubova iz cijele Hrvatske, od čega su bile tri naše Velikogoričanke - Ruta Sabljić (2006.), Lili Kordić (2008.) te Lucija Turčić (2007.).

"Rutu ždrijeb nije mazio, ali izuzetno smo ponosni što je nakon duge turnirske pauze ušetala u turnir pobjedom 6:0 6:0 nad djevojčicom Lanom Kežman (MOV). U drugom kolu nadigrala ju je Tara Vidan, koja je došla do samog finala turnira te se kao četvrta nositeljica borila za titulu s našom Lucijom Turčić," pohvalio se trener Robert Kardum, koji je trenutno u dalekom Pekingu.

Lucija je stigla je do same završnice turnira te kao prva nositeljica opravdala ulogu favorita, odnijela pobjedu s dva puta po 6:2 i razveselila trenericu Barbaru Rajić kojoj je Kardum prepustio vrlo odgovoran zadatak.

"Ne mogu vam ja opisati koliko sam ponosan na nju. Ona je dobra u svemu - sluša, odlična je učenica, trenira od svoje šeste godine u velikogoričkom iTeamu, skromna je i zahvalna," komentirao je veliki uspjeh tata Štef.

Lili je glatko prošla kroz dva kola, no, zaustavila ju je treća nositeljica u četvrtfinalu turnira, rezultatom 6:3 6:2.

Na turniru 'Dvoransko OP TK Ponikve U16' nastupilo je ukupno 16 dječaka, od čega dva iz Velike Gorice - Abbas Nazar i Damjan Kvakan, obojica rođena 2005. godine.

Damjan je vrlo lako prošetao kroz prvo kolo dok je u drugom kolu u tri seta, rezultatom 6:2 0:6 6:4 izvukao deblji kraj u meču protiv Domagoja Štabeka (TER).

Abbas je došao do finala te u tri seta osvojio turnir rezultatom 6:1, 0:6 i 6:4 protiv Bruna Balića te otvorio dvoransku sezonu trofejem!

"Čestitke svima i hrabro naprijed", poručio je za kraj Kardum!

Galerija slika

Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni Abbas Nazar i Lucija Turčić trofejima otvorili dvoransku sezonu: Ne mogu opisati koliko smo ponosni

Podijeli