Novosti Sport Događanja

Anto Joskić organizirao treće izdanje ITF turnira tenisača u kolicima u Umagu: Najveća nagrada su mi pohvale igrača!

01.08.2022. / Damir Žbulj

Naš ponosni Velikogoričanin Anto Joskić, najbolji hrvatski tenisač u kolicima, bio je zadužen za organizaciju trećeg izdanja ITF Wheelchair Croatia Opena Umag by HEP turnira, koji se odigrao paralelno s velikim umaškim ATP turnirom.

Finale se održalo na Grand Standu u Stella Marisu, a nagradu finalistu uručila je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag, dok je pobjedniku nagradu uručio direktor turnira, Tomislav Poljak.

"Kao organizatori prezadovoljni smo turnirom, sve je prošlo u najboljem mogućem redu, vidjeli smo odličan tenis u kolicima kroz tri dana i vjerujem da smo na najbolji mogući način prezentirali naš sport. Meni kao organizatoru najveća je nagrada pohvale koje primam od igrača, koji kažu da im je ovo jedan od najdražih turnira i gotovo svi jednoglasno poručuju da se sigurno vraćaju i sljedeće godine," poručio je Joskić i dodao:

"Još jednom veliko hvala organizatorima ATP Plava Laguna Croatia Opena Umag što su nam i ove godine pomogli da budemo dio ovog spektakularnog turnira i našem glavnom sponzoru HEP-u, bez kojeg ne bismo mogli organizirati turnir. Naravno velike čestitke pobjednicima Kamilu i Dahnnu i Giorgosu, a što se mene tiče bit će bolje idući put!"

Anto je u Umagu zaustavljen u prvom kolu, no, trenutno je 54. tenisač svijeta, što je fantastičan uspjeh.

Još je važnije kako je na najboljem putu da izbori plasman na Paraolimpijske igre u Parizu za dvije godine!

 

 

 

 

 

(Foto: croatiaopen.hr)

 

Podijeli