Novosti Sport Događanja

Armin Abazi s dva pogotka usmjerio Gradiće prema četvrtfinalu Kupa Velike Gorice

28.02.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Gradića zasluženo su se plasirali u četvrtfinale Kupa grada Velike Gorice, 3:0 pobjedom nad Turopoljcem iz Kuča.

U prvom poluvremenu bila je to ravnopravna utakmica, s prilikama na obje strane terena, no, pogodak Abazija neposredno prije odlaska na predah kao da je usmjerio dvoboj.

Armin Abazi prometnuo se u junaka ovog slavlja još jednim pogotkom početkom drugo poluvremena, kad je dalekometnim udarcem s 20-ak metara svladao Kovačića.

Ubrzo je umjesto njega na travnjak ušao Pralas, koji je sedam minuta prije kraja postavio konačni rezultat.

U preostalim nedjeljnim susretima Mraclin je uvjerljivo nadigrao Turopolje sa 6:0, dok je Posavec nakon raspucavanja prošao Lomnicu.

Dvoboj Lukavca i Jelačića iz Vukovine zakazan je za 16. ožujka, a utakmica Mladosti iz Obrezine i Poleta iz Buševca za 5. travnja.

HNK Gorica i Kurilovec slobodni su u ovoj fazi natjecanja.


Kup grada Velike Gorice, 2. kolo:
Gradići - Turopoljac Kuče 3:0 (1:0)
Strijelci: Abazi 45', 49', Pralas 83'
Suci: Petar Jerbić (V.Mlaka); Krznarić (Zagreb) i Vitez (Kobilić)
GRADIĆI: Zagorac, Turkalj, Cindrić, Borovec, Hrženjak, Abazi (od 54.Pralas), Krstanović (od 67.Cedrik Junior), Budimir (od 73.Sukser), Hajduk, Radoš, Vojnić. Trener: Goran Jelavić
TUROPOLJAC: Kovačić, Martinić, Dejanović, Iličić, Jandriš, Preradović, Lučić, Fabijančić (od 63.Čaić), Horvat, Perić (od 63.Šutalo), Matasić (od 58.Halilić). Trener: Milan Marinić

 

Podijeli