Novosti Sport Događanja

Azena startala porazom

17.10.2016. / Nefertum IT
Utakmicom protiv Rijeke CO odbojkašice Azene otvorile su novu odbojkašku sezonu u 1. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi- Prva liga (iznad je Super liga) u kojoj su ostale zahvaljujući odustajanju vinkovačkog Vibrobetona i Marčane. Hoće li se iz prošlogodišnje ne baš uspješne sezone izvući pouke pokazat će vrijeme, odnosno u ovom slučaju rezultati. Ovaj s otvaranja sezone i nije najbolji jer gošće su kući odnijeli puni plijen nakon pobjede od 3:1.

Zasluženo su gošće slavile, jer od četiri odigrana seta u tri su bile daleko bolja ekipa na parketu Gradske sportske dvorane. Loše su domaće odbojkašice ušle u susret te su ekspresno izgubile prvi set osvojivši tek 12 poena.

azena velika.jpg

Za razliku od prvog seta u kojem su dominirale u drugom su riječke odbojkašice bile u podređenom položaju te domaće igračice gotovo na identičan način poravnavaju rezultat.

Treći je set donio izjednačenu igru do prvog tehničkog time- outa (11:12) nakon čega gošće domaćim igračicama prepuštaju svega šest poena do kraja seta. Nešto slično viđeno je i u četvrtom setu u kojem su domaće igračice nakon vodstva od 12:9 gotovo nestale s parketa, jer Riječanke serijom 16:2 potvrđuju pobjedu i prve ovosezonske bodove.

azena velika 1.jpg

1. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA- PRVA LIGA, 1. KOLO
ŽOK AZENA – ŽOK RIJAKA CO 1:3 (12:25, 25:18, 17:25, 14:25)   

Podijeli