Novosti Sport Događanja

Barem je jedan Hajduk slavio: Gradići utrpali Odri sedam komada, Lukavec preokretom do bodova u Hrastju

04.10.2020. / Damir Žbulj

Gradići su i u devetom kolu 4. NL Središte Zagreb nastavili sa sjajnim rezultatima i Odri nisu ostavili nikakve šanse. Već u prvom poluvremenu utrpali su im šest komada, a na kraju su slavili s velikih 7:2 (6:1).

Nevjerojatan je bio Igor Hajduk, koji je zabio čak četiri pogotka te je bio apsolutno prvo ime ovog dvoboja. Za razliku od splitskog Hajduka, Igor je ovog vikenda imao razloga za slavlje...

Mrežu gostiju načeo je već u trećoj minuti, a prednost je povećao sedam minuta kasnije. Sredinom prvog dijela Odra preko Kasabašića smanjuje zaostatak, no, to kao da je samo 'razljutilo' domaćina. Ubrzo Hajduk kompletira hat-trick, a u posljednjih pet minuta prvog poluvremena Jurica Brdek, Josip Hrženjak i Stjepan Pralas nemaju milosti za vratara Odre.

U nastavku se igra primirila, Hajduk je pola sata prije kraja zabio svoj četvrti gol, a kapetan Odre Filip Luter samo je malčice ublažio ovaj težak poraz.

Ekipa Gorana Jelavića napravila je još jedan korak prema vrhu ljestvice, u devet kola skupila je 20 bodova, dva manje od Lukavca i tri od vodećih Ravnica.

NK GRADIĆI: Ivan Zagorac, Filip Turkalj, Hrvoje Krstanović, Leo Đuđić (Luka Krstanović 59'), Igor Cindrić (Marko Sukser 66'), Jurica Brdek, Josip Hrženjak (Marko Župetić 66'), Stjepan Pralas (Armin Abazi 59'), Igor Hajduk, Ante Radoš, Patrik Vojnić (Vid Belčić 72'). 

NK ODRA: Mate Zubak, Admir Tahirović (Martin Karadakić 48'), Marko Bačurin (Robert Pisačić 46'), Stipe Sunara (Ivan Kljujev 46'), Ante Kolak, Ivan Šipuš, Filip Luter, Robert Zlodi (Domagoj Šipuš 66'), Karlo Kasabašić (Ivan Dodić 59'), Dejan Debijađi, Marco Ban. 

Momčad pod vodstvom Slavena Batovanje gubila je na poluvremenu kod Croatije u Hrastju, ali je u drugom dijelu, iz dva kaznena udarca koja je realizirao Matija Ezgeta, stigla do preokreta i važna tri boda.

Matej Puntarić je u 90. minuti zbog odugovlačenja igre zaradio drugu javnu opomenu, ali su gosti iz Lukavca uspjeli sačuvati prednost u finišu dvoboja i s igračem manje na travnjaku.

NK LUKAVEC: Stjepan Sučić, Marijan Grdenić, Domagoj Lagundžija (Marin Tuka 74'), Marko Grdenić (Ivan Krpečanec 70'), Luka Kovačić (Valentin Borković 85'), Marko Cimeša (Fran Matić 88'), Hrvoje Humeljak, Luka Borković, Ivan Kaurin (Benito Elez 68'), Matija Ezgeta, Matej Puntarić (CK 90').

Dinamo iz Odranskog Obreža je na četvrtom mjestu s 18 bodova. Pred svojim navijačima je nešto više od 20 minuta prije kraja imao 3:1, golovima Batinića, i dvostrukog strijelca Vinkovića, ali su gosti ipak uspjeli doći do boda. U posljednjoj minuti regularnog vremena Plivelić pronalazi put do mreže Šolčića.

U idućem kolu Gradići gostuju kod Zagreba, posrnulog bivšeg prvaka Hrvatske, Lukavec dočekuje Tondach iz Bedekovčine, u Odranski Obrež stiže Croatia, a Odra je domaćin Stubici.

(Foto: NK Lukavec)

 

Podijeli