Novosti Sport Događanja

Bez pobjednika u susretu Gorice i Dinama II

11.08.2016. / Nefertum IT
Osam dana nogometaše Gorice dijeli od drugoligaškog starta u kojem ih 19. kolovoza očekuje susret protiv Lučkog. Trener Damir Milinović i njegov stručni stožer ulazi u završnicu pripremnog ciklusa u kojem su jučer na Gradskom stadionu ugostili Dinamo II u susretu koji je završio bez pobjednika. Poveo je Dinamo u 14. preko Ivančića, da bi domaća momčad u drugom dijelu preko Tatara i Pejića preokrenula rezultat koji je u konačnih 2:2 pretvorio Mihaljević šest minuta prije kraja utakmice.

-Mislim da je utakmica poslužila svrsi. Bila je to prava prvenstvena utakmica s puno trke u koji su igrači Dinama ušli puno bolje. Nakon dvadeset minuta uspjeli smo uspostaviti inicijativu, pogotovo u drugom dijelu u kojem smo i zabili dva gola. Igrači moraju biti svjesni da samo stopostotnim ulaskom u utakmicu možemo biti pravi- rekao nam je domaći strateg Damir Milinović.

HNK velika.jpg
FOTO: Nikica Topić

Ljeto je u Veliku Goricu dovelo niz novih lica; Jurjevića, Franića, Sumića, Serdarušića, Pejića, Smolju, Malokua, Soldu i Humeljaka koji bi trebali biti garancija još bolje Gorice.

-Pripremama moram biti zadovoljan jer su nas zaobišle ozljede. Dovedeni igrači sada se trebaju dokazati da su pojačanja, te da nismo pogriješili s njihovim dovođenjem- istaknuo je Milinović.

Posljednju utakmicu uoči Lučkog momčad će odraditi u nedjelju kada u Veliku Goricu dolazi još jedna momčad Dinama, ovoga puta ona iz Odranskog Obreža.

Podijeli