Novosti Sport Događanja

Bikovi bez izgleda u Zadru

14.10.2024. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice teško su stradali na otvaranju nove sezone Prve muške lige. Na gostovanju u Zadru kod Jazina završilo je 113:71 i možemo se samo nadati kako će Bikovi na domaćem terenu biti opasniji...

Trener Damir Miljković nije za ovaj susret mogao računati na Kristijana Šutala, dok će Matej Buovac pauzirati više mjeseci i tako oslabljena Gorica nije imala rješenja za raspoložene Zadrane.

Na kraju, Leon Kalinić je ubacio 17 poena, uz 15 skokova, dok je dvoznamenkasti učinak imao još Matija Pavlic, s deset koševa. Jan Kroflin zaustavio se na devet, uz šest skokova, Frano Miloloža je ubacio osam poena, uz četiri ukradene lopte, a osam je dodao i Borna Dramalija, dok je Lovro Došen  imao sedam poena i sedam asistencija.

Bilo je u redovima Gorice previše pogreška i izgubljenih lopti, ukupno gotovo 30 i tako se ne može biti konkurentan u ovom rangu natjecanja.

Prilika za popravni bit će u subotu od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani protiv Marsonije, koja je u prvom kolu na svom terenu deklasirala Bosco 106:83.

Podijeli