Novosti Sport Događanja

Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu!

20.10.2024. / Damir Žbulj

Hrvački klub Velika Gorica 1991 nastavlja nizati sjajne rezultate, a potvrda odličnog rada stigla je u novom medaljama na državnom prvenstvu, ali i kroz titulu prvaka Hrvatske koju je u kadetskom uzrastu osvojio Blago Šimić.

U Vrbovcu na U-17 Prvenstvu Hrvatske slobodnim načinom Blago je u svojoj kategoriji do 110 kilograma postigao fenomenalan uspjeh osvojivši na kraju zlatnu medalju, dok je u istoj kategoriji Grga Softić stigao do bronce.

Roko Marinković je u kategoriji do 92 kilograma također bio sjajan, a na kraju je nagrađen brončanim odličjem.

"Istaknuli su se i Maksim Dukarić i Fran Hranilović, koji nisu uspjeli doći do medalja, ali su imali sjajne borbe. Maksim je u kategoriji do 71 kilograma osvojio sedmo mjesto u izvrsnim nastupima i jakoj konkurenciji od čak 21 hrvača. Fran je u konačnici zauzeo šesto mjesto u kategoriji do 55 kilograma, također u zahtjevnoj konkurenciji u borbama protiv hrvatskih reprezentativaca," javio je čelnik i trener HK Velika Gorica 1991, Anri Targuš.

Hrvački klub Velika Gorica 1991 u konačnici je osvojio ekipno treće mjesto u konkurenciji 21 ekipe koja su nastupile u Vrbovcu, a uz Targuša dečke je za ovo natjecanje spremao trener Dario Dašić.

Galerija slika

Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu! Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu! Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu! Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu! Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu! Blago Šimić prvak Hrvatske, Grga Softić i Roko Marinković brončani: Hrvački klub Velika Gorica 1991 ekipno do trećeg mjesta u Vrbovcu!

Podijeli