Novosti Sport Događanja

Boksački spektakl u Draženovom domu: Petar Pavčec kao uvertira meču za svjetsku titulu Ivane Habazin

20.04.2024. / Damir Žbulj

Zagrebački Draženov dom će ove subote biti domaćin velikom boksačkom spektaklu u kojem će vrhunac večeri biti meč Ivane Habazin za titulu svjetske prvakinje. No, glavna uvertira bit će borba našeg goričkog boksača Petra Pavčeca, velike mlade nade hrvatskog boksa...

Petar je, baš poput svog mlađeg brata Lovre, prije godinu dana ušao u profesionalne vode i od tada je nanizao svih šest pobjeda. U prosincu smo ga imali priliku gledati Gradskoj sportskoj dvorani na Memorijalu Danijel Kalanj, a posljednji put je ovaj talentirani 21-godišnjak u ringu bio krajem veljače, kad je na Fight Night 3 priredbi u Zagrebu također upisao novo slavlje.

Braća Petar i Lovro Pavčec iz Velike Mlake članovi su Boksačkog kluba Nokaut, a trener im je Yousef Hasan, koji je i trener našem boksačkom šampionu Filipu Hrgoviću!

U KC Dražen Petrović sprema se pravi spektakl, očekuje se ukupno čak 12 borbi, a Ivana Habazin će za svoju treću titulu svjetske prvakinje boksati protiv Kinge Magyar, iz Mađarske, a u igri su i WBC i WBA naslovi!

Sve počinje od 18.30 sati, a borba za pojas prvakinje vjerojatno neće biti prije 22.30 sati.

Kao velika uvertira bit će borba Petra Pavčeca, a suparnik će mi biti iskusni Nodar Robakidze, 30-godišnji Gruzijac, koji u svojoj karijeri ima 17 pobjeda, 46 poraza i sedam neodlučenih borbi.

Prijenos mečeva na platformi Voyo možete pratiti od 20 sati, dok će od 22.15 sati biti i prijenos na RTL2.

 

 

 

Podijeli