Novosti Sport Događanja

Branitelj naslova preokretom do pobjede, slijedi četvrtzavršnica

05.01.2020. / Damir Žbulj

Uzbudljivo malonogometno natjecanje na 28. turniru Kup HVIDR-e bliže se svome kraju i ulazi u dramatičnu završnicu.

Poznati su svi četvrtfinalisti, koji će s u nedjelju boriti za mjesto u polufinalu i ulasku u borbu za medalje.

U osmini finala uključili su se i nositelji, među kojima i branitelji naslova Staklo Matić Max Autodijelovi. Uz pomoć Kristijana Lovrića preokretom su eliminirali Props Store Don Program. Dva pogotka postigao je Šestić, a po jednom su strijelci bili Gatarić i Ceraj.

Gorenc Transporti su zgoditkom Grdenića u samoj završnici izbacili MNK Kobiljak.

Iznenađujući je poraz prošlogodišnjih finalista CB Kod Rojca, koji su imali i prednost, ali su Hrženjak i Šandor odveli CB Vuglec Matičević u četvrtzavršnicu.

Casa Nostra Podbrežnica je s 3:0 bila sigurna protiv ekipe Euroherc Velika Gorica, dok je SC Flegar Splat Biomed s uvjerljivih 5:0 eliminirao ekipu Igraonica Sportić.

Od natjecanja se oprostio i CB Epic Brozo, rezultatom 3:1 je slavio Marin Promet, golovima Postružina, Alghoula i Pejića.

CB Play je s dva pogotka Ćorića svladao mladu U-21 ekipu Gorenc transporta, dok je Taxi Bračić tek u raspucavanju (2:1) uspio slomiti otpor Aqua Investa.

U nedjelju borba za mjesto među četiri najbolje momčadi počinje u 16 sati, okršajem Staklo Matić Max Autodijelovi i Casa Nostra Podbrežnica.

Slijedi dvoboj Marin Promet - Taxi Bračić (16.45 sati), a u 17.30 na rasporedu je susret Gorenc Transporti i SC Flegar Splat Biomed, dok će o posljednjem sudioniku polufinala od 18.15 sati odlučiti CB Play i CB Vuglec Matičević.

U ponedjeljak na blagdan Sveta tri kralja igra se poluzavršnica, utakmica za treće mjesto i veliko finale.

Podijeli