Novosti Sport Događanja

Brazilac Cruz potpisao za Goricu pa se u Kurilovcu predstavio golovima

22.02.2021. / Damir Žbulj

Mladi brazilski napadač Caio da Cruz Oliveira Querioz novi je igrač Gorice. Ugovor je ovaj 18-godišnjak potpisao do ljeta 2023. godine, a odmah je proslijeđen na posudbu u Kurilovec, gdje je u svoja prva dva nastupa zabio i dva pogotka.

Velikogorički trećeligaš je u subotu odigrao trening utakmicu kod rivala Mladosti iz Petrinje te je na kraju poražen 3:2.

Domaćin je do 34. minute imao tri pogotka prednosti, ali je u finišu prvog dijela Sedlaček s bijele točke smanjio zaostatak, dok je u samoj završnici upravo Cruz postavio konačni rezultat.

U nedjelju je ekipa Marka Pancirova igrala u Mraclinu, a upisala je i 2:1 pobjedu, golovima Dianeževića i Cruza.

"Jako sam sretan zbog dolaska u klub, nevjerojatno je postignuće dobiti ovakvu priliku i biti dio ove momčadi. Nadam se da ću postići puno pogodaka i pružiti puno radosti klubu," rekao je po dolasku u Veliku Goricu Brazilac koji je prošao omladinske škole u klubovima Porto Vitoria i Vasco da Gama.

Pogodak za Mraclin postigao je Jurič u posljednjim minutama susreta na Staroj grabi.

U Petrinji su za Kurilovec igrali Debijađi, Čurek, Šarić, Rajić, Ćosić, Muhar, Adžić, Marinić, Spudić, Martinović, Sedlaček te Beljan, Tolj i strijelci Cruz i Dianežević, dok su u Mraclinu priliku dobili Beljan, Krpan, Bolješić, Čolić, Kovačić, Tolj, Dianežević, Bakula, Golubić, Hodak, Sudar te Milatović, Radovanović i Cruz.

 

Podijeli