Novosti Sport Događanja

Brozović 'bombastično' proslavio pogodak Romi

13.05.2021. / Damir Žbulj

Marcelo Brozović pronašao je novi način proslave pogotka, a to je demonstrirao u 3:1 pobjedi Intera nad Romom.

Naš turopoljac iz Okuja nedavno je tetovirao 'bombu' na vratu i sada ju je i 'iskoristio'.

Postigao je vodeći gol protiv Rimljana u 11. minuti, poslije vrhunske akcije i još bolje realizacije [VIDEO], no, pažnju na sebe skrenuo je i specifičnom proslavom, kada je 'aktivirao' i bacio bombu sa svog vrata [VIDEO].

Prvo je bio Epic Brozo, kad je slavio pogotke u stilu prepoznatljivog emojija, a pažnju je na sebe, osim sjajnim igrama, skrenuo i 'coccodrillo' potezom, kad je legnuo iza živog zida i tako spriječio pogodak. Takvo 'branjenje' slobodnog udarca ubrzo se proširilo svijetom, a tako se i Gorica pokušala obraniti na Poljudu. Nimely je 'glumio' Brozovićevog krokodila, ali Vuškovića to nije zbunilo, majstorski je prebacio živi zid te uz malu pomoć vratnice uspio svladati Banića. Turopoljski prvoligaš na kraju je doživio pravi potop...

 

Brozović i Perišić su s Interom već osvojili naslov prvaka Italije, u pobjedi nad Romom zabili su još Vecino i Lukaku, a Nerazzurri do kraja sezone još moraju na gostovanje kod posrnulog Juventusa, dok će u posljednjem kolu dočekati Udinese.

Vatreni će na okupu biti već od 25. svibnja, 1. lipnja je na rasporedu prijateljska utakmica s Armenijom kad će Brozović zaigrati na velikogoričkom Gradskom stadionu, dok je prva utakmica na Europskom prvenstvu na rasporedu 13. lipnja na londonskom Wembleyju protiv Engleza. 

 

Podijeli