Novosti Sport Događanja

Brozović ponovno u problemima s policijom

13.07.2020. / Damir Žbulj

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović nije imao vikend za pamćenje. Kako navode istaknuti talijanski mediji, 'turopoljski top' iz Okuja zaustavljen je u središtu Milana nakon što je sa svojim automobilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, a prilikom alkotestiranja 'napuhao' je 0.54 promila, neznatno iznad dopuštene razine.

Ostao je bez vozačke dozvole, sigurno će talijanskim vlastima platiti izdašnu kaznu, baš kao i svom klubu Interu.

Brozović će biti u kadru za večerašnju domaću utakmicu protiv Torina, no, prema pisanju tamošnjih novinara mogao bi nakon susreta biti kažnjen sa 100 tisuća eura.

Prema nekim informacijama Epic Brozo u Interu zarađuje nešto više od četiri i pol milijuna eura godišnje, što bi značilo da će mu najavljena klupska kazna biti u iznosu manjem od jedne trećine mjesečne plaće.

Brozoviću, koji će u studenome napuniti 28 godina, ovo nije prvi sličan incident, na Božić 2016. je u Velikoj Gorici s nedozvoljenom količinom alkohola u krvi prošao kroz crveno na semaforu, dok je bio pod zabranom upravljanja motornim vozilom, jer mu je i tada bila oduzeta vozačka dozvola.

Prije nego što je u lipnju propustio nekoliko utakmica zbog ozljede, Brozović je igrao fantastično i bio je ponajbolji nogometaš Intera, vratio se u posljednja dva susreta, nije dobio punu minutažu, a Inter je doma izgubio od Bologne i odigrao neodlučeno kod Verone. Dvoboj s Torinom na Giuseppe Meazzi morao bi dobiti ako želi sačuvati bilo kakve izglede u borbi za naslov prvaka Italije.

Inter je trenutno na četvrtoj poziciji sa 65 bodova, dva manje od Atalante, tri od Lazija i 11 od vodećeg Juventusa, koji svi imaju odigranu utakmicu više. Do kraja sezone u Serie A još je šest kola.

(Foto: Instagram)

Podijeli