Novosti Sport Događanja

Četvorka protiv Hrvatskog dragovoljca za najuvjerljiviju ovosezonsku pobjedu

25.09.2016. / Nefertum IT
I treću uzastopnu domaću utakmicu nogometaši Gorice riješili su u svoju korist. Nakon Novigrada i Zagreba gdje su stizali početno vodstvo gostiju, u jučerašnjem susretu igrači trenera Damira Milinovića nisu imali takvih problema te su goste iz Sigeta, momčad Hrvatskog dragovoljca porazili s uvjerljivih 4:0.

Odolijevali su gosti napadima Gorice do 28. minute kada je Benajmin Tatar lijepim pogotkom doveo domaću momčad u vodstvo. Pobjednik je definitivno riješen u 55. minuti kada je Igor Postonjski povisio na 2:0 pogotkom iz kaznenog udarca nakon što je u svom šesnaestercu rukom loptu zaustavio Knezović. Točku na „i“ s dva je pogotka stavio povratnik u momčad nakon četiri utakmice suspenzije, Ivan Prskalo.

8 velika.jpg

Uvjerljivu pobjedu jutros je upisala i druga momčad koja se natječe u Jedosntvenoj županijskoj ligi. U sedmom kolu mladi Goričani su sa visokih 7:1 dekalsirali goste iz Ivanić Grada, nogometaša Naftaša.

2. HNL, 8. kolo
HNK GORICA – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 4:0 (1:0)
STRIJELCI:
1:0 Tatar (28), 2:0 Postonjski (55,11m), 3:0 Prskalo (75), 4:0 Prskalo (83)
HNK GORICA: Kahlina, Babok, Ziljkić (od 71. Maloku), Sumić, Smoljo, Prskalo, Postonjski, Tatar (od 77. Tolić), Serdarušić (od 66. Španja), Franić, Marina. TRENER: Damir Milinović
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Čagalj, Petanjek (od 46. Brnić), Majstorović (od 68. Škvorc), Zlatar, Krajček (od 56. Grabovac), Sunagić, Bukvić, Eller, Knezović, Božić. TRENER: Krešimir Sunara

Podijeli