Novosti Sport Događanja

Chill caffe vraća Veliku Goricu na hrvatsku kartu pikada

09.05.2019. / Damir Žbulj

Velikogorička ekipa Chill caffe Allianz polako vraća pikado na sportsku kartu našeg grada!

TGH Vegos je svojevremeno osvajao brojne trofeje, uzastopne naslove prvaka Hrvatske (2003., 2004. i 2005. godine), bili su najbolji u Europi...

Chill cafe krenuo je sada malim, ali sigurnim koracima prema poziciji gdje pikado u Velikoj Gorici zaslužuje biti.

Premijerni nastup u Županijskoj ligi okončan je na drugoj poziciji, izboren je nastup na državnoj završnici u Senju u kategoriji trećeligaša, gdje je krajem travnja osvojeno peto mjesto, a na završnici Kupa Zagrebačke županije u Svetoj Nedjelje osvojeno je pehar za drugo mjesto, iza trenutno neprikosnovenih pikadista iz Zaprešića.

No, osigurana je završnica Kupa Hrvatske, gdje će Chillovci imati novu priliku odmjeriti snage s konkurencijom, u sportskom centru Sava sport u Sesvetama 26. svibnja.

LEGENDA HRVATSKOG PIKADA

Kapetan momčadi je Ivano Kruša Čučo, a u klubu su još Zdravko Vučković Vuki, Igor Cota, Ljubiša Dražić, Mario Hmelina, Franjo Jug, Mario Jurišić, Denis Komšić, Zlatko Komšić, Petar Matić, Matija Rak...

Čučo je ikona hrvatskog pikada i na posljednjoj državnoj završnici dobio je čast sudjelovati na prvom revijalnom turniru 'Legende hrvatskog pikada', događanju koje će postati tradicionalno i koje je posvećeno ljudima koji su pomogli razvoju pikada u Hrvatskoj.

Chill cafe bit će ove godine i značajni dio tradicionalne velikogoričke Humanitarke!

-->> Za Lorenu: Humanitarni pikado turnir kao 'generalka' za spektakl na Betoncu

U subotu 11. svibnja od 18 sati kreće humanitarni pikado turnir, na kojem će se prikupljati sredstva za liječene Lorene Rinčić. Bit će to odlična prilika da vidimo najbolje velikogoričke pikadiste i pikadistice u akciji, uz plemeniti cilj.

-->> Humanitarka #6 za Lorenu: Goričani podižu ljestvicu

Spektakularni malonogometni turniru na Betoncu u Cvjetnom naselju će se održati tjedan dana kasnije, 18. svibnja. 

 

Podijeli