Novosti Sport Događanja

Čička Poljana se još jednom prisjetila Nikole Gmižića: Pobjednički trofej devetog Memorijala u rukama ekipe CB DM Kuče

02.07.2024. / Damir Žbulj

Još jednom je Memorijal Nikole Gmižića, kojeg je i ove godine s ponosom organizirala Udruga mladih Frajer iz Čičke Poljane, opravdao očekivanja, kako sudionika, tako i svih okupljenih, koji su uživali u malonogometnim uzbuđenjima, ali su se uz Exotic band se zabavili do kasnih večernjih sati.

Nakon gotovo cjelodnevnog nadmetanja najbolja je bila ekipa Caffe bar DM Kuče, koja je u finalu golom Adriana Perića s 1:0 svladala ekipu Ilba Graditeljstvo.

Perić je na kraju proglašen i najboljim igračem ovog devetog Memorijalnog malonogometnog turnira Nikole Gmižića, a titulu najboljeg vratara ponio je njegov suigrač, sjajni Patrick Crnolatec.

Najbolji strijelac je bio Luka Sandalj iz ekipe MNK Čehi, koja je u raspucavanju za treće mjesto bila bolja od ekipe Dukarić gradnja.

Galerija slika

Čička Poljana se još jednom prisjetila Nikole Gmižića: Pobjednički trofej devetog Memorijala u rukama ekipe CB DM Kuče Čička Poljana se još jednom prisjetila Nikole Gmižića: Pobjednički trofej devetog Memorijala u rukama ekipe CB DM Kuče Čička Poljana se još jednom prisjetila Nikole Gmižića: Pobjednički trofej devetog Memorijala u rukama ekipe CB DM Kuče Čička Poljana se još jednom prisjetila Nikole Gmižića: Pobjednički trofej devetog Memorijala u rukama ekipe CB DM Kuče

Podijeli