Novosti Sport Događanja

CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu

29.10.2017. / Sportska redakcija

Pobjednici prvog Otvorenog šaranskog Kupa u organizaciji ŠRU Odra koji se od petka pa sve do danas održavao na Ježevu je ekipa CT Miriam Odra II.

U gotovo 49 sati neprekidnog lova članovi pobjedničke ekipe, Ivan Klarić i Dražen Belčić ulovili su preko 86 kilograma ribe. Osim ukupne pobjede, pobjednički je dvojac imao i najveći pojedinačni ulov ribe te su odnijeli sve nagrade koje su pripremili organizatori.

-Veni, vidi, vici i to je to. Bilo je odlično i vidimo se na godinu- kratko nam je rekao pobjednički dvojac iza kojih su se smjestili CT Fox&Koki (Ivan Palajsa, Tomislav Koščak, Blaž Željko) koji su ulovili nešto više od 29 kilograma ribe, dok je treće mjesto s ulovom od 28 kilograma pripalo CT-u Dva promila (Jadranko Ceković, Daniel Vrbanić, Miro Kos).

Promjenjivo vrijeme utjecalo je i na nešto lošiji lov ribe, pa se od 13 prijavljenih ekipa, tek njih sedam moglo pohvaliti ulovom. Bez obzira na to, kvalitetno druženje nije izostalo.

-Riba se nalazila u gornjem sloju, a s obzirom na to da se lovilo samo na dnu lošije se lovilo. Sve su to čari ribolova. Sve u svemu druženje je prošlo jako dobro, te i dalje nastavljamo u ovom tempu- rekao je predsjednik ŠRU Odre, Ognjen Cahun koji vjeruje kako će ovo natjecanje narednih godina prerasti u tradiciju.

Galerija slika

CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu CT Miriam Odra II pobjednik šaranskog Kupa na Ježevu

Podijeli