Novosti Sport Događanja

Damir Milinović proziva u ponedjeljak

12.01.2017. / Nefertum IT
Gorički drugoligaš u ponedjeljak kreće s pripremama za proljetni nastavak prvenstva u 2. HNL. Jesensku dionicu u kojoj je odrađeno 19 kola, Goričani su završili na trećem mjestu s 31 osvojenim bodom. Bolji učinak od njih imali su jedino nogometaši Rudeša koji su osvojili jesenski naslov s 36 bodova na kontu, dok su Solinjani u odnosu na njih ostali kratki za tri boda.

Prvu prozivku trener Damir Milinović odradit će u ponedjeljak u 11 sati, nakon čega kreće sedmotjedni pripremni ciklus u kojem će momčad dio priprema odraditi i u Međugorju gdje će sudjelovati na tradicionalnom turniru u organizaciji GOŠK-a iz Gabele, na kojem će uz njih zaigrati još Zrinjski i Hajduk. Uz dva susreta na tom turniru, Goričani će tijekom priprema snagu odmjeriti i protiv Sesveta, Maribora, Segeste, Intera i Brežica.

milinovic velika.jpg

Što se igračkog kadra tiče, za sada je jedino poznato kako je redove Gorice napustio Igor Postonjski koji je otišao u prvoligaša iz Zaprešića, Inter, dok se u momčad Gorice nakon povrede vraća mladi Dinko Matošević. Odlaskom Postonjskog otvara se mjesto za Antonija Krsnika, koji je svoje mjesto u udarnom elfu pronašao u posljednjim jesenskim utakmicama.    

Podijeli