Novosti Sport Događanja

Dan roditelja na Udarniku: Prilika da jedni drugima budemo bliži i otvoreniji

28.09.2024. / Damir Žbulj

Iako će nogometaši Kurilovca u ovom kolu 3. NL Centar gostovati kod Mladosti u Petrinji, bit će ovog vikenda ponovno velike gužve na Udarniku...

Ove nedjelje, 29. rujna, NK Kurilovec će od 14 sati održati još jedan Dan roditelja, tradicionalno druženje obitelji i članova kluba, a bit će organizirano i slikanje svih klupskih selekcija, od onih najmlađih pa do seniora.

Prognoza za nedjelju je dobra, a ovaj posljednji vikend u rujnu odabran je jer je to bio gotovo jedini termin u kojem na Udarniku neće biti domaćih utakmica.

"Iskreno bismo željeli da se naši mali i veliki igrači u nedjelju razigraju i naigraju do mile volje, opušteno, bez rezultatskog pritiska te da druženje roditelja, trenera i članova kluba protekne u razbibrigi i zbližavanju, što će biti najljepši energetski zalet za natjecateljsku sezonu, koja je tek krenula. Svako ovakvo neobavezno druženje uz 'čašicu razgovora' je prilika da jedni drugima budemo bliži i otvoreniji i da naša velika kurilovečka i udarnička nogometna obitelj bude još složnija i sretnija," poručio je čelnik Kurilovca Dražen Vujnović.

 

 

Podijeli