Novosti Sport Događanja

Darko Janječić nakon pobjede u Karlovcu: "Presretan sam"

15.09.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Udarnika i dalje imaju stopostotni učinak u prvenstvu Međužupanijske lige. Pobjednički niz izabranici trenera Borisa Perkovića nastavili su i u Karlovcu gdje su nekadašnjeg prvoligaša porazili s 1:0 pogotkom Ante Džaje u 40. minuti utakmice.

-Teška i tvrda tekma. Osobno bih bio zadovoljan i s bodom, no zabili smo za pobjedu tako da sam presretan. Oni nisu loša momčad, rijetki će tamo doći do bodova. Nismo briljirali, no pobijedili smo i to me veseli- jutro nakon pobjede će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

zica velika.jpg
Strijelac pobjedničkog zgoditka- Ante Džaja

S 15 bodova Udarnik je trenutno vodeći sastav lige, a dobre partije sve više u Kurilovec privlače i one istinske najvijače i pratitelje nogometnih zbivanja u Turopolju koji sa zadovoljstvom prate sve klupske aktivnosti.

-Atmosfera je super. Osjeti se ta povezanost između igrača, navijača i klupske Uprave. Na kraju krajeva, dečki su pokazali da imaju pobjednički karakter, jer treba pobijediti u pet utakmica bez obzira o kojoj se ligi radi- nastavio je Janječić.

zica velika 1.jpg
Glavni klupski operativci- Filip Gabelica, Darko Janječić i Ivica Krmpotić

Subota u Kurilovec dovodi četvrtoplasirani Polet koji je s deset osvojenih bodova jedan od ugodnijih iznenađenja lige. Lokalni derbiji bez obzira na pozicije na tablici uvijek su nešto više od običnog susreta.

-Po meni to nam je najteža utakmica do sada. Lokalni derbiji uvijek su prepuni naboja, tu nije bitno tko ima kakve igrače zbog čega je u tim utakmicama sve moguće. Bit će nam teško, no sazrijeli smo i moramo dobiti ovu utakmicu kako bismo nastavili s našim planom ulaska u Treću ligu- zaključio je razgovor sportski direktor Udarnika čijim su dolaskom u Kurilovec zapuhali neki novi pobjednički vjetrovi.

Pet pobjeda sastava trenera Borisa Perkovića najbolji su poziv za sve domaće kibice da u subotu dođu do SRC-a Kurilovec i podrže Udarnik u susjedskom derbiju protiv Poleta koji sigurno na susret neće doći s unaprijed izvješenom bijelom zastavom.

Podijeli