Novosti Sport Događanja

Derbi 2. ŽNL: Mladost dočekuje vodeći Kloštar

30.03.2017. / Sportska redakcija

Vikend pred nama donosi derbi utakmicu Druge županijske lige između drugoplasirane Mladosti i Kloštra koji pred klubom iz Obrezine ima bod prednosti.

Tri proljetna kola nisu donijela veća iznenađenja te su oba kluba ostvarila maksimalan učinak u kojem je Mladost svladala Lipovac (6:0), Graničar (3:0) te prošle nedjelje u Pokupskom Kupu (4:1).

-Utakmica protiv Kupe bila nam je najteža. Nakon prvog dijela smo gubili s 1:0, no u nastavku smo uspjeli slomiti otpor domaćina. Dečki su vidjeli da je vrag odnio šalu te smo ubrzo poveli s 2:1 nakon čega nam je bilo puno lakše igrati- o posljednjem susretu će trener Mladosti, Slađan Paurević.

S pobjedama i mogućnošću osvajanja naslova prvaka u Obrezini se ponovno stvorila i pozitivna atmosfera koja je mobilizirala i veliki broj navijača koji više ne propuštaju utakmice svog kluba. Štoviše, bodre ih i na gostovanjima, a za nedjeljni derbi najavljuju i pojačanju zvukovnu kulisu.

-Svi smo svjesni težine utakmice, a dodatni motiv nam je želja da im uzvratimo za poraz iz prve utakmice. Klub i svi oko njega žele da se vratimo u ligu više, zbog čega vjerujem kako nećemo razočarati- kaže trener Paurević.

Nedjeljni derbi između Mladosti i Kloštra koji će uvelike odrediti i prvaka, jer ove dvije momčadi kvalitetom odskaču od ostatka društva igra se na igralištu u Obrezini od 16,30 sati.

Podijeli