Novosti Sport Događanja

Derbi Gradića i Plesa završio bez pobjednika, Rakarje i Mičevec uvjerljivi

23.06.2022. / Damir Žbulj

Na igralištu u Obrezini odigrano je treće kolo Malonogometne lige VG Sjever, uz odlične utakmice i dobru zabavu za sve okupljene.

Domaćin je bilo Ščitarjevo, odmarala je ekipa Kurilovca, a Gradići su nakon dvije uvodne pobjede odigrali 1:1 s Plesom. U derbiju nije bilo pobjednika, a pogotke su zabili Prosenjak i Vlahović.

Neriješeno je završio i okršaj Ščitarjeva i Kosnice. Martinić, Grdić i Berek pogađali su za Kosnicu, dok je za Ščitarjevo dvostruki strijelac bio Pejak, a jedan je dodao Trupčević.

Velika Mlaka je s minimalnih 1:0 dobila Črnkovec, a čovjek odluke bio je Jaki.

Rakarje je s 5:0 nadigralo Selnicu, uz dva komada Krasnića te po jedan Vukičevića, Krstanovića i Barišića.

Uvjerljiv je bio i Mičevec, koji je s 5:1 dobio Obrezinu. Matija Špičić je bio dvostruki strijelac, brat Marko je dodao jedan, baš kao i Caganić i Marković. Orešković je postigao počasni gol za poražene. 

Četvrto kolo igra se u subotu 25. lipnja, također u Obrezini, koja je i domaćin.

Mičevec je slobodan, Rakarje od 16 sati igra protiv Obrezine, Velika Mlaka će pokušati iznenaditi Gradiće, Kosnica igra protiv Plesa, dok će se prvaci iz Kurilovca pokušati vratiti pobjedama protiv Ščitarjeva. Snage će odmjeriti i Selnica i Črnkovec, a utakmicu petog kola unaprijed će odigrati Velika Mlaka i Rakarje.

Zabava uz 'Crta band' počinje u 19 sati.

Kup MNL VG Sjever igrat će se 2. srpnja u Gradićima.

Podijeli