Novosti Sport Događanja

Dinamo Hidrel jači za Miru Milanščaka

02.02.2017. / Sportska redakcija

Viceprvaci jeseni u Prvoj županijskoj ligi, nogometaši Dinamo Hidrela prvo okupljanje imali su protekle subote. S obzirom na to da je trener Stiven Žitnik obavio manji operativni zahvat u prvoj fazi priprema, a prema njegovom nahođenju za rad s momčadi zaduženi su oni najiskusniji igrači predvođeni Darkom Kučanom te kapetanom Filipom Đuksijem.

-Imamo šest tjedana da se što bolje pripremimo. U prosjeku na tjednoj bazi imamo pet do šest aktivnosti. Dogovoreno je šest utakmica, a vjerujem da ćemo još koju izdogovarati da je odigramo kroz tjedan- kaže nam trener Stiven Žitnik.

Ciklus odigravanja utakmica započinje 8. veljače utakmicom protiv Gorice II, a potom slijede utakmice protiv Mraclina (11. veljače), Gradića (12. veljače), Poleta (18. veljače) te Vatrogasca u goričkom Kupu (19. veljače).  

Prošlog ljeta u Novom Čiču ponovno je stvorena dobra „klapa“ igrača koji su svojim igrama sve ugodno iznenadili. Dovelo je to do ponovnog nogometnog buđenja sela i okolnih mjesta zbog čega se o Dinamo Hidrelu govorilo u lijepom svijetlu. Sve to nagnalo je na igrački povratak i iskusnog Miru Milanščaka koji se ove zime ponovno priključio treninzima.

-Izgleda da je i njega povukla ta odlična atmosfera. Hoćemo li napasti prvo mjesto? Pa u životu uvijek moraš imati ambiciju i motiv. Mi ćemo pokušati biti bolji. Prvenstvo je dugo, a dožive li naši konkurenti pokoji kiks to trebamo pokušati iskoristiti.

Podijeli