Novosti Sport Događanja

Dominacija TKD Velika Gorica na prvenstvu Zagrebačke županije!

29.11.2021. / Damir Žbulj

U Svetoj Nedelji održano je 14. prvenstvo Zagrebačke županije u taekwondou, uz novi sjajan nastup za TKD Velika Gorica.

U sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak, u organizaciji taekwondo kluba Motiv Plus nastupilo je 120 natjecateljica i natjecatelja iz deset klubova Zagrebačke županije.  

TKD Velika Gorica predstavljalo je 23 natjecatelja koji su osvojili 23 medalje, od čega čak 13 zlata, četiri srebra i šest bronci.

"U ekipnom poretku osvojili smo prva mjesta kod mlađih kadeta/kadetkinja i juniora/juniorki, drugi smo bili u konkurenciji kadeta/kadetkinja, dok smo u ukupnom plasmanu osvojili prvo mjesto i bili najbolji klub u županiji," javio nam je klupski trener i tajnik Igor Matić.


 
U konkurenciji mlađih kadetkinja i kadeta zlatni su bili Ema Bakula, Franka Štriga, Lejla Lea Kajfeš, Matej Turković i Stjepan Zitek, srebra su oko vrata stavile Paula Kučiš i Meri Muža, a brončana je bila Gabriela Bačurin.

Kod kadeta i kadetkinja najsjajnije odličje zaslužile su bile Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Marinela Bašković, Dora Habijančić te Lucijan Kompes. Srebrna je bila Nika Bukovac, a bronce su pripale Ivi Hapać, Petri Braim, Janu Beciću i Matiji Kompesu.



Zlatne juniorke bile su Antonija Pušić, Sara Habijančić i Ema Kučiš, srebro je osvojila Karla Prlić, dok je Sara Anđelić bila brončana.

Podijeli