Novosti Sport Događanja

Dora Runtić sutra putuje na Europsko prvenstvo u Rumunjsku

05.09.2016. / Nefertum IT
Među 23 natjecatelja koja sutra odlaze na kadetsko taekwondo prventvo Europe u Rumunjsku nalazi se i članica Taekwondo kluba Velika Gorica Dora Runtić. Uz nju put Bukurešta će i trener Igor Matić koji je za ovu akciju uključen u stožer reprezentacije koji je u posljednjih sedam dana u Zagrebu održao i završne pripreme.

-Sigurno da od Dore možemo očekivati velike stvari. Na prošlogodišnjem prvenstvu bila je treća, dok je na jakom turniru u Austriji bila prva što nam daje nadu kako može do medalje. Spremna je, jer u stalnom trenigu je od 1. srpnja, no nikada u naprijed ne možemo ništa sa sigurnošću prognozirati. Sve ćemo znati u subotu kada je očekuje nastup- oprezan je trener Igor Matić.

TKD VELIKA.jpg

Rad na tri lokacije

Početkom nove školske godine i klupski rad se vraća u normalu, jer osim treniga u Gradskoj sportskoj dvorani članovi Taekwondo kluba Velika Gorica započinju s radom i u svom centru u Sisačkoj ulici te u Društvenom domu u Turopolju. Uz to po već uobičajenoj tradiciji početak nove školske godine prilika je i za upis novih članova.

-Kod nas je tijekom cijele godine akcija da oni koji se dođu upisati prvih mjesec dana imaju besplatne trenige, a takva praksa ostaje i dalje- rekao nam je za kraj trener Matić.

Podijeli