Novosti Sport Događanja

Dubranec spreman za završnicu Breške lige

13.08.2016. / Nefertum IT
Malonogometna liga Vukomeričkih gorica svela se u posljednjih trideset minuta u kojima će pasti odluka o novom ili satrom vladaru brega. Branitelji naslova igrači Dubranca trenutno su na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim sastavom Kravarskog koje juriša prema prvom naslovu.

-Drago nam je što odluka o prvaku pada u posljednjem kolu, no šteta što je odmah na početku dana utakmica između Kravarskog i Donjeg Hruševca nakon koje bi moglo biti sve poznato. Uz  borbu za prvo mjesto još uvijek je otvoreno i pitanje trećeg mjesta tako da će biti napeto do samog kraja- rekao nam je povjerenik lige Zlatko Petrac.

I dok se Kravarsko i Dubranec bore za naslov, o trećem mjestu odlučuju Lijevi Štefanki i Novo Brdo koji u posljednjem 17. kolu igraju protiv Kozjače i Pokupskog. Već tradicionalno završnica lige je na Ilovači u Dubrancu koji s nestrpljenjem očekuje sutrašnji spektakl čiji je završni čin proglašenje najboljih momčadi i pojedinaca, uz nezaobilaznu veselicu na kraju.

dubranec velika.jpg

-Sve je spremno, samo treba doći i s nama se zabaviti. Ne pripremamo ništa posebno, sve je isto kao i prijašnjih godina s tim da nas ove godine zabavlja grupa Sjaj- ispred domaćina nedjeljne završnice će Nevenko Feljan.

Početak nadmetanja na terenu je u 15 sati, dok od 18 kreće svirka i veselica koja će potrajati do dugo u noć.

RASPORED 17. KOLA (nedjelja, 14. kolovoz, Ilovača)
Donji Hruševec-Kravarsko, Gladovec-Opatija, Kozjača-Lijevi Štefanki, Šiljakovina-Velika Buna, Cerovski Vrh-Hotnja, Novo Brdo-Pokupsko, Gornja Opatija-Dubranec, Gornji Hruševec-Strezojevo, Mala Buna-Vukomerić

Podijeli