Novosti Sport Događanja

Dugopolju tri boda u reviji pogodaka i crvenih kartona

29.08.2016. / Nefertum IT
Gostovanje u Dugopolju igrači i stručni stožer HNK Gorice pokušat će što prije zaboraviti. Što zbog poraza od 4:1, što zbog čak tri isključenja igrača te udaljavanja trenera i službenog predstavnika s klupe, ali i zbog događaja uoči same utakmice. Naime, uslijed ozljede prvog vratara Tonija Šuškovića, njegova pričuva Matteo Žugaj (inače igrač proljetne utakmice u Dugopolju, op.a) odbio je biti pričuva i juniorskom vrataru Matteu Kamenjaševiću te se povukao iz momčadi koja je na vjerojatno jednom od ljepših hrvatskih stadiona na kraju doživjela uvjerljiv poraz.

Domaćini su zgodicima Batinića i Mandića prvu dionicu dobili s 2:0, da bi debitant u goričkim redovima Prskalo u 58. minuti donio Goričanima kakvu takvu nadu u preokret. No, isti je igrač petnaest minuta kasnije napravio glupost udarivši pred glavnim sucem gostujućeg igrača (Gorica je u tim trenucima imala brojčanu nadmoć, op.a) za što biva nagrađen crvenim kartonom, a prije isteka devedesete minute raniji odlazak u svlačionu zavrijedili su i Mario Marina te Domagoj Franić što domaći igrači koriste za još dva pogotka koja potpisuju Kopf i Tomašević za krajnjih 4:1.

dugopolje velika.jpg

Pred Goričanima je uoči petka i susreta protiv Imotskog nimalo laka situacija jer na kontu imaju samo jedan bod te eliminaciju iz Kupa. Ovakvom početku u goričkom drugoligašu čiji je predsjednik Nenad Črnko danas poptisao stipendijske ugovore sa Lukom Povoljnjakom, Antonio Krsnikom, Matteom Kamenjaševićem, Ladislavom Roginićem, Lukom Sedlačekom i Ivanom Krizmanićem zasigurno se nisu nadali.

2. HNL, 2. kolo
NK DUGOPOLJE – HNK GORICA 4:1 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Batinić (36), 2:0 Mandić (41), 2:1 Prskalo (58), 3:1 Kopf (78), 4:1 Tomašević (88)
NK DUGOPOLJE: Picak, Krstulović- Opara, Jurić, Batinić, Žižić, Pairelli (od 71. Glavaš), Plum, Tomašević (od 89. Bosančić), Kopf, Mandić (od 83- maganić), Sačer. TRENER: Miroslav Bojko
HNK GORICA: Kamenjašević, Jančetić, Krizmanić, Franić, Žutić, Marina, Postonjski (od 86. Težak), Maloku (od 55. Matošević), Španja (od 64. serdarušić), Tatar, Prskalo. TRENER: Damir Milinović  

Podijeli