Novosti Sport Događanja

Dvorneković jedva čeka okršaj s Hajdukom: Cilj se zna!

07.08.2021. / Damir Žbulj

Matija Dvorneković godinama je važna karika u svim uspjesima turopoljskog prvoligaša! U novoj sezoni upisao je asistenciju u slavlju na gostovanju u Puli, a popularni Ninja se nada kako će ekipa i protiv Hajduka nastaviti ovaj pozitivan pobjednički trend.

Gorica je u prva tri kola skupila šest bodova i trenutno je na četvrtoj poziciji.

"Dobro smo odradili pripreme i pozitivan sam bio od početka. Izuzetno je velika stvar što smo u prva tri kola osvojili šest bodova, a možda smo na prikazano na Rujevici, zaslužili smo više od poraza. Na dobrom smo putu, a najbitnije je što više bodova skupiti u ovoj početnoj fazi prvenstva, kako bi kasnije bilo lakše, što psihološki, ali i za ostvarenje onog cilja kojeg smo si postavili i borbe za vrh."

"Iduća utakmica je protiv Hajduka, cilj se zna, a to su ponovno tri boda kako bismo zadržali pritisak za vodećima."

U prve tri utakmice 32-godišnji ofenzivac je ušao s klupe, ali dao značajan doprinos na travnjaku.

"Doveli smo nekoliko mlađih igrača, ali naš kostur momčadi ostao je isti. Nije se puno promijenilo, dok je Hajduk doživio ogromne promjene. Oni su sasvim nova momčad i trebat će im još vremena da 'kliknu', što se vidjelo u uvodnom dijelu sezone, u Europi i prvenstvu."

Hajduk nikad nije dobio Goricu na Gradskom stadionu, a u redovima turopoljskog prvoligaša žele nastaviti tu tradicijui ove subote od 21 sat. 

Dvorneković je igrao u svim međusobnim okršajima ovih klubova u HT Prvoj ligi. 

"Očekuje nas teška utakmica, imamo mlade i potentne igrače, imamo svježu krv i pokazat ćemo svi skupa na terenu našu borbenost i želju! Pokušat ćemo pomrsiti račune Hajduku, koji ovdje dolazi s velikim planovima..."

"Atmosfera je odlična, pozitivna, nadamo se da će na utakmici biti i veći broj naših navijača. Naravno, dolazak gostujućih navijača dat će još jednu dodatnu draž, bit će ljepše igrati. Veselimo se utakmici, spremni smo i mislim kako smo u pripremi odradili sve što je stručni stožer od nas tražio i da jedva čekamo početak," zaključio je Dvorneković.

 

 

Podijeli