Novosti Sport Događanja

Dvostruki program u Obrezini: Kurilovec 'sedmicom' deklasirao Gradiće, Mičevec prvi pratitelj lidera

18.07.2021. / Damir Žbulj

Obrezina je u subotu bila domaćin šestog kola Malonogometne lige VG Sjever, a na istom terenu u nedjelju će se nastaviti natjecanje, samo će službeno domaćin biti Ščitarjevo.

Kurilovčani su deklasirali Gradiće te su zadržali prednost na vrhu ljestvice.

U velikom 7:1 slavlju Čumpek i Mlinarić bili su dvostruki strijelci, a po jednom su precizni bili Klafurić, Šestok i Jančić.

Prvi pratitelj lideru sada je ekipa Mičevca, koja je s 2:0 zasluženo bila bolja od domaćina Obrezine, golovima Bedekovića i Celčića.

Velika Mlaka je izgubila korak s Kurilovcem nakon 1:1 remija s Kosnicom, koja je možda zaslužila i više od boda. Identični ishod bio je i okršaja Ščitarjeva i Rakarja.

Pleso je s 2:0 dobilo posljednju Selnicu, strijelci su bili Jandriš i Kadoić, dok je Strmec s 4:1 dobio Črnkovec, nakon čega je krenula zabava uz Crta Band.

Nedjeljna akcija počinje u 15.30 sati okršajem Ščitarjeva i Velike Mlake, slijedi dvoboj Rakarja i Gradića pa Obrezine i Kurilovca. Snage će u sedmom kolu odmjeriti Mičevec i Pleso te Strmec i Kosnica, dok će na kraju programa od 18.50 sati na teren Mladosti u Obrezini u derbiju začelja izaći Črnkovec i Selnica.

MALONOGOMETNA LIGA VG SJEVER:
1. Kurilovec 15
2. Mičevec 12
3. Velika Mlaka 11
4. Kosnica 10
5. Rakarje 10
6. Pleso 10
7. Gradići 10
8. Obrezina 8
9. Šćitarjevo 7
10. Strmec 4
11. Črnkovec 4
12. Selnica 0

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli