Novosti Sport Događanja

Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi

21.08.2024. / Redakcija

BT SERVIS Velika Gorica obranila je naslov prvaka Hrvatske u mininogometu, te se i ove godine plasirala na mininogometnu Ligu prvaka koja će se od 5. do 8. rujna održati u Varšavi. Članovi ekipe s ponosom će predstavljati Veliku Goricu i Hrvatsku na europskoj mininogometnoj sceni.

Liga prvaka će ove godine okupiti 28 klubova iz 24 različite zemlje svijeta. BT servis na natjecanje kreće 4. rujna u ranim jutarnjim satima. Sve utakmice moći će se uživo pratiti putem web stranice EMF – ovdje.

Na Ligi prvaka će ove godine biti 28 klubova iz 24 različite zemlje svijeta.

BT servis putuje s velikim ambicijama, na put se kreće 4. rujna u ranim jutarnjim satima. Još u lipnju ove godine, u Općini Ribnik BT servis osvaja Hrvatsku mininogometnu Ligu šesticu i time se kvalificira na završnicu prvenstva Hrvatske u mininogometu.



Završnica prvenstva se igrala 13. srpnja i okupila 6 momčadi iz 6 različitih gradova. BT servis je opravdao prošlogodišnje osvajanje prvenstva Hrvatske, te su u finalu pobijedili momčad Veni Vidi Vici iz Opuzena rezultatom 3:2 i pehar prvaka Hrvatske je već drugu godinu za redom u Velikoj Gorici.

Ovo je bilo 14. izdanje mininogometnog prvenstva Hrvatske, a BT servis Velika Gorica je prva momčad koja je uspjela obraniti naslov prvaka Hrvatske.

Neki igrači BT servisa su svojim igrama zaslužili i reprezentativni poziv, te su ove godine sudjelovali na Europskom mininogometnom natjecanju u Sarajevu. Ivan Kaurin, Josip Raković, Gabrijel Sente su članovi momčadi BT servisa koji su od ove godine standardni Hrvatski mininogometni reprezentativci, dok je Josip Tomić bio v.d. izbornika reprezentacije Hrvatske.



-Prošlogodišnja liga prvaka nam nije ostala u lijepom sjećanju, konkurencija je bila na puno većem nivou nego mi. Prvi nastup na tako velikom natjecanju, pred kamerama i punom dvoranom, definitivno nam je utjecalo na našu igru. Prevelika trema je bila istrčati i odigrati mušku utakmicu protiv tada domaće ekipe – ističu iz ekipe.

Ove godine u Ligu prvaka idu s puno većim iskustvom nego godinu ranije i sa širim rosterom igrača.

-Znamo kakve nas utakmice čekaju i koliko moramo biti spremni za ligu prvaka. Velika nam je prednost što nam je ovo već drugo veliko europsko natjecanje, a reprezentativcima i treće veliko natjecanje, pa je ipak ponešto i iskustva u nama – rekli su.

-Sigurni smo da ove godine idemo jako ponizno na turnir, ali idemo se „potući“ s ostatkom europskih klubova i predstaviti grad Veliku Goricu u najboljem svijetlu. Čast će nam biti grb i zastavu Velike Gorice prezentirati u Varšavi – rekli su predstavnici Hrvatske zahvalivši gradonačelniku Krešimiru Ačkaru i Gradu Velikoj Gorici na nesebičnoj pomoći!


Za BT servis nastupaju:

1 Gabrijel Sente (G)
4 Filip Brzović
5 Josip Hrženjak
7 Pavao Galović
8 Kristijan Sečić
10 Ivan Kaurin
11 Petar Grižić
13 Josip Raković
14 Matija Ivančić
66 Filip Dejanović
89 Josip Božić
90 Ivan Kos
99 Florijan Raković

Voditelji momčadi: Josip Tomić i Antun Raković

Galerija slika

Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi Ekipa BT SERVIS Velika Gorica i ove godine prvak Hrvatske! Čaka ih mininogometna Liga prvaka u Varšavi

Podijeli