Novosti Sport Događanja

Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu

01.03.2020. / Damir Žbulj

Velikogorički judo klub Pinky ponovno se predstavio u vrhunskom izdanju na jakom međunarodnom turniru održanom u Samoboru.

Na Kupu Samobora sudjelovalo je 14 Pinkijevaca u uzrastima dječaka i djevojčica do 12 i 14 godina te kadeta i kadetkinja do 18 godina.

Najzapaženiji rezultat ostvarila je Elena Pleša u U18 kategoriji osvojivši zlatnu medalju. Jan Putanec (U18) bio je srebrni, dok je Matija Ivanjko (U18) osvojio brončanu medalju.

Ema Drobnjak i Hrvoje Vojvoda osvojili su sedma mjesta, dok je Enzo Šušković ovaj put ostao bez plasmana.

Roko Šćetko (U14) zaslužio je srebrno odličje, Mateo Tomašić (U14) i Jan Krulc (U14) bili su brončani, Deni Štrković osvojio je peto, a Marin Stilinović sedmo mjesto.

U najmlađoj konkurenciji do 12 godina Adrian Hren i Andrija Grčić bili su srebrni, a Vid Baklaić zauzeo je petu poziciju.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 410 judašica i judaša iz 44 kluba iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Austrije, Češke i Velike Britanije.

Idući vikend će članice i članovi velikogoričkog Pinkyja nastupiti na jakom Europskom kadetskom kupu u Zagrebu, dok je za dva tjedna u Gradskoj sportskoj dvorani, u subotu 14. ožujka, na rasporedu jubilarno 25. izdanje judo turnira Grada Velike Gorice.

Galerija slika

Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu Elena Pleša zlatna na Kupu Samobora, Pinky ponovno odlično predstavio Veliku Goricu

Podijeli