Novosti Sport Događanja

[FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh

21.07.2024. / Damir Žbulj

Drnek je i ove godine bio sjajan domaćin Malonogometne lige Turopolja i Posavine, uz puno dobrih okršaja i zabave uz glazbeni duo Darko i Igor nakon odigranih utakmica za mnogobrojne okupljene...

Vodeća Vukovina, koja je imala susret više od konkurenata, je u ovom devetom kolu pauzirala, što su iskoristili dečki iz Kuča. Sigurnom 5:1 pobjedom nad Lazinom za njih su stvari 'sjele na svoje mjesto' i branitelj naslova je ponovno na vrhu ljestvice. Po dva komada zabili su Hajduk i Milatović, a jednom je precizan bio i Saraf.

Čička Poljana je s više no uvjerljivih 8:1 odradila posao protiv oslabljenog Okuja, čime je zadržan priključak za liderima, prije nedjeljnih okršaja u Veleševcu. Jambrešić i Markulin upisali su po hat-trick, a protivničku mrežu tresli su i Rezek i Čolić.

Domaćin Drnek je razveselio svoje navijače 5:1 slavljem protiv Novog Čiča, Ribnica je s 4:1 nadigrala Veleševec, Rakitovec je s 2:0 dobio Turopolje, a Jagodno je s 2:1 svladalo Mraclin.

Upravo će Jagodno odmarati u nedjelju u Veleševcu, a ponovno je na rasporedu nekoliko zanimljivih dvoboja i zabava do sitnih sati, za koju će se pobrinuti Lotos band.

Na startu, od 16.30 sati, domaćin igra protiv Turopolja, slijedi dvoboj Lazine i Mraclina, dok su Kuče veliki favorit protiv OkujaČička Poljana ima imperativ pobjede protiv Ribnice, od 18.30 sati, Novo Čiče će odmjeriti snage s Rakitovcem, dok će na kraju programa, od 19.50 sati, Drnek probati 'zagorčati život' Vukovini.

Galerija slika

[FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh [FOTO] Drnek još jednom oduševio brojne okupljene: Kučani se vratili na vrh

Podijeli