Novosti Sport Događanja

[FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici

09.10.2020. / Damir Žbulj

Velikogorički iTeam održao je klupski turnir njihove škole tenisa pod nazivom 'Jesen 2020'.

"Naravno da nismo bili sigurni hoće li turnira uopće biti, ali usprkos svim nedaćama ove godine uspjeli smo! Turniru se uvijek vesele svi, a najviše roditelji koji vole vidjeti koliko su im djeca napredovala i koliko se dobro snalaze i zabavljaju na terenu," poručio nam je čelnik i trener kluba Miha Troha.

Lijepo vrijeme privuklo je brojne znatiželjne roditelje na velikogoričke terene.

"Zbog posla ne stižemo povremeno pogledati djecu na treningu i ovakve vikend prigode savršene su za obiteljsko druženje i bodrenje. Moje dijete trenira u iTeamu već tri godine i jako smo zadovoljni. Doduše, moja kćer ne voli da je gledam dok igra meč, ali zato iz prikrajka navijam i tu sam za što god treba. Oduševljena sam koliko se promijenila, osamostalila i dobro snašla u društvu s tenisa. Inače je sramežljiva i nije bila neki sportski tip," rekla nam je jedna mama.

Na turniru se natjecalo po 'play and stay' programu u crvenom, narančastom, zelenom i žutom tenisu, a najmlađim članovima pripremljena je 'tenisku olimpijada', gdje su se djeca u timovima natjecala u raznim teniskim igricama dok su im veliki igrači - natjecatelji pomagali i asistirali.

"Izrazito smo ponosni na asistente jer to su djeca koja su svoje prve teniske korake napravili u našem klubu, a neki od njih će zasigurno i ostati u tenisu u profesionalnom smislu," dodao je Troha i pohvalio Ivu Mišković, Luciju Turčić, Rutu Sabljić, Ivana Tomčića...

"Meni je bilo prezabavno pomagati. Tako su i nama prije pomagali stariji članovi i ja sam si to isto uvijek htjela. Hvala mom klubu na povjerenju," poručila je jedna od pomagačica.

Pobjednici turnira su Noa Regović - crveni turnir, Lovro Stojan - narančasti turnir, Emma Špoljar - zeleni turnir te Kimi Brestovec - žuti turnir.

"Čestitamo, naravno, i svim ostalim sudionicima! S obzirom na to da je ovaj turnir svojevrsno zatvaranje vanjske i početak unutarnje sezone, sada je najbolje vrijeme za nove članove da se pridruže i uklope u raspored. Sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona 0913344031," zaključio je Troha.

Galerija slika

[FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici [FOTO] Noa Regović, Lovro Stojan, Emma Špoljar i Kimi Brestovec pobjednici turnira u Velikoj Gorici

Podijeli