Novosti Sport Događanja

FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića

25.08.2017. / Sportska redakcija

Utakmicom između Lokomotive i Gorice započelo je prvo izdanje memorijalnog turnira u čast proslavljenog velikogoričkog nogometaša Dubravka Pavličića.

Trodnevni je turnir okupio osam momčadi koje su podijeljene u dvije skupine iz kojih će se dvije prvoplasirane momčadi plasirati u nedjeljnu završnicu kada će biti odigrana i revijalna utakmica između Dinama i HNK Gorice u čijim bi se redovima trebali pronaći i bivši Dubravkovi suigrači s kojima je dijelio svlačionicu dok je nosio Radnikov dres.

U prvom susretu dana mladi Lokosi bez većih su se problema obračunali s Goričanima slavivši s 5:0. Uvjerljiva je bila i Olimpija koja je s 4:0 porazila Zagreb. Ban Jelačić je pružio snažan otpor protiv Hajduka, no dalje od časnog poraza od 3:1 nisu mogli. Najneizvjesnija utakmica bila je ona između Varaždina čije igrače s klupe predvodi Miljenko Mumlek i Ferencvarosa u kojoj su mladi Varaždinci slavili s minimalnih, ali zasluženih 1:0.

Razigravanje po skupinama nastavlja se sutra od 9 sati, dok nedjeljna završnica kreće od 14,30.

Galerija slika

FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića FOTO: Startao memorijal u čast Dubravka Pavličića

Podijeli