Novosti Sport Događanja

Gaj Mače šokirao Udarnik

18.03.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Udarnika razočarali su na proljetnoj premijeri pred domaćom publikom. Nakon što su iz Kutine i Svetog Ivana Zeline donijeli četiri boda, u susretu protiv Gaja očekivao se nastavak uspješnog niza. No, gosti koji se bore za ostanak iznenadili su pristupom i igrom te su iz Kurilovca sasvim zasluženo odnijeli puni plijen nakon pobjede od 2:1.

Domaća momčad u čijim se redovima osjetilo neigranje Kristijana Brčića i Mije Šarića ničim nije opravdala status favorita. Izgubio je trener Boris Perković i glas tražeći od svojih igrača da se probude, no uzalud jer pomaci su bili neznatni. Niti vodstvo od 1:0 koje je Udarniku donio Matej Kelava u 33. minuti pogotkom iz kaznenog udarca nije značajnije utjecalo na domaću momčad, koja je minutu kasnije morala s loptom na centar nakon što je Andrija Trčak iskoristio nesmotrenost obrane i donio izjednačenje gostima iz Gaja.

Potpuni preokret i šok dogodio se u 43. minuti kada je Petar Krpanec ubacio loptu u peterac Udarnika gdje je iz blizine domaćeg vratara svladao Miroslav Blagec za veliku radost svojih igrača koja se s terena prenijela i na klupu za pričuve.

U nastavak susreta domaći trener kreće s dvije izmjene, umjesto indisponiranih Mateja Skrbina i Josipa Mihanovića uveo je Stjepana Pralasa Tonija Maričevića. Sve karte bačene su u napad gdje je u posljednjih dvadesetak minuta zaigrao Damir Milanović kojeg se tražilo dugim loptama. Pokušao je Milanović u tri navrata iznenaditi gostujućeg vratara Krunoslava Škofa, no bezuspješno.

I kada se očekivao posljednji sučev zvižduk sijevnula je gostujuća kontra, no udarac Roberta Kuharića prohujao je tik uz vratnicu Udarnikova gola čijim je igračima ovo prvi domaći poraz ove sezone.

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 18. KOLO
NK UDARNIK – NK GAJ 1:2 (1:2)
STRIJELCI: 1:0 Stojić (33), 1:1 Trčak (34), 1:2 Blagec (43)
NK UDARNIK: Kranjčec, Milanović, Mihanović (od 46. Pralas), Ladović, Brajko, Stojić, Kelava (od 63. Petković), Grdenić, Ramljak, Skrbin (od 46. Maričević), Džaja. TRENER: Boris Perković
NK GAJ: Škof, Vojaković, Kralj, Krpanec, Trčak (od 67. Dumbović), Jurina, Vujica (od 69. Kuharić), Bobinec (od 80. Galić), Blagec (od 77. Haban), Hmelina, Benčić. TRENER: Vlado Milković  

Galerija slika

Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik Gaj Mače šokirao Udarnik

Podijeli