Novosti Sport Događanja

Gorica ostala bez Prve lige

08.06.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice i sljedeće će sezone igrati u drugoligaškoj konkurenciji. Nakon što je Cibalija slavila u prvoj utakmici igranoj u nedjelju u Zaprešiću (2:0) i u uzvratnom susretu vinkovački je sastav bio bolji je te je slavio s 3:1.

Pobjedi Vinkovčana nema zamjerki, tijekom svih devedeset minuta domaći su igrači bili dominantniji. Bolju igru u prvom dijelu okrunili su pogotkom Edija Baše u 29. minuti, no pet minuta prije odlaska na odmor za izjednačenje rezultata pogodio je Marin Pejić.

Bilo je to sve što smo vidjeli od igrača trenera Davora Mladine koji su u nastavku kapitulirali u dva navrata. Najprije je za vodstvo Cibalije u 58. pogodio Dejan Glavica, da bi u smiraj utakmice Frane Vitaić iskoristi nesmotrenost goričke obrane za konačnih 3:1.

Ovom utakmicom Gorica je završila s ligaškim obavezama za ovu natjecateljsku sezonu u kojoj ih još sutra u Vrbovcu očekuje finale županijskog Kupa, dok mladu momčad u srijedu očekuje finalna utakmica goričkog Kupa.

KVALIFIKACIJE ZA 1. HNL, 2. utakmica
HNK CIBALIA – HNK GORICA 3:1
STRIJELCI: 1:0 Baša (29), 1:1 Pejić (40), 2:1 Glavica (58), 3:1 Vitaić (89)
HNK CIBALIA: Šubarić, Žderić, Zgrablić, Tomašević, Čuljak, Muženjak (od 87. Mijoković) , M.Mišić, Pervan (od 82. Vitaić), Baša, P. Mišić (od 72. Brekalo), Glavica. TRENER: Mladen Bartolović
HNK GORICA: Kahlina, Jančetić, Smoljo, Husinec, Žutić, Krsnik, Matoš, Serdarušić (od 59. Žužul), Pejić (od 77. Humeljak), Tatar, Sedlaček (od 63. Maloku). TRENER: Davor Mladina

Podijeli