Novosti Sport Događanja

Gorica se priključila 'Buvljakušama': Dio prihoda od ulaznica za Osijek ide za dječačića Doriana Pucekovića iz Kuča

13.09.2022. / Damir Žbulj

U subotu od 16.55 sati na našem Gradskom stadionu istrčat će Gorica i Osijek u dvoboju desetog kola SuperSport HNL-a, a turopoljski prvoligaš odlučio se uključiti u humanitarnu akciju za dječačića Doriana Pucekovića iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije...

Akciju provodi humanitarna udruga 'Buvljakuše', a donacijama se želi pomoći njegovoj obitelji u izgradnji vanjskog dizala, koje će Dorianu olakšati svakodnevni život.

Donacije za malenog heroja možete uplatiti na žiro račun udruge: HU Buvljakuše - HR0824840081135117097, s naznakom u opisu plaćanja 'Za Doriana Pucekovića'.  (HUMANITARNA UDRUGA "BUVLJAKUŠE", Mate Lovraka 14, Velika Gorica, Svrha plaćanja: pomoć za Doriana Pucekovića, OIB udruge Buvljakuše 21642302465)

ULAZNICE


CIJENE U PRETPRODAJI
Sektor A3 i B3 - 40 kuna
Sektor A2 i B2 - 50 kuna
Sektor A1 i B1 - 60 kuna

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektor A3 i B3 - 60 kuna
Sektor A2 i B2 - 70 kuna
Sektor A1 i B1 - 80 kuna

VIP
U prodaji su i ulaznice za Ložu Turopolje po 400 kuna i Ložu Gorica za 600 kuna, a moći će se kupiti i na dan utakmice za 500, odnosno 700 kuna.
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača.

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za navijače Osijeka namijenjen je sektor C2 na istočnoj tribini, po cijeni od 50 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan utakmice.


ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 14:55 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu.

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje. Ulaznice se prodaju i u Tisak plus poslovnici u Velikoj Gorici na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

NA DAN UTAKMICE
Blagajne će na dan utakmice raditi od 15 sati.

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.

Podijeli