Novosti Sport Događanja

Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata

06.11.2017. / Sportska redakcija

Gorički karatisti pod vodstvom trenera Gorana Živkovića sudjelovali su jučer na Grawe Energija kupu u Banja Luci. U konkurenciji 1000 natjecatelja kući su se vratili s odličnim rezultatima, osvojivši ukupno devet odličja, četiri zlatnog, a pet brončanog sjaja.

Najuspješniji natjecatelj bio je Igor Vrban pobijedivši u svim mečevima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Uz Vrbana koji je osvajao zlatno odličje u juniorima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji s Kristijanom Obrazovićem, Patrikom Macukićem i Ivorom Babićem isti je uspjeh potpisao i Petar Orešković koji je zlatu među juniorima do 55 kilograma pridodao i ono u kadetskoj ekipi.

-Ovo je bio dobar pokazatelj forme za prvenstvo Hrvatske koje nas očekuje početkom prosinca u Rijeci i koje će dati putnike za naredno Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači u Sochiju- rekao je trener Goran Živković.

Dva brončana odličja na ovom je turniru osvojio Patrik Macukić uz kojeg su medalje istog sjaja osvajali još Dominik Kučan, Ivor Babić i Mia Mijović.

Galerija slika

Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata Goričani se iz Banja Luke vratili s četiri zlata

Podijeli