Novosti Sport Događanja

Gorička šestorka pozvana na reprezentativno okupljanje, pioniri Gorice nižu pobjede, izborili i četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa

06.12.2023. / Damir Žbulj

Čak šest igrača Nogometne škole HNK Gorica dobilo je pozive za reprezentativna okupljanja, četvorica pionira i dvojica kadeta.

Pioniri Luka Čolić, Mihael Kelava, Elisandro Kožina i Juraj Frigan sudjelovat će na U-15 zimskom kampu HNS-a u Medulinu, koji će se održavati od ponedjeljka, 11. prosinca do petka, 15. prosinca.

U isto vrijeme će s U-17 reprezentacijom na zimskom kampu u Medulinu biti i kadeti Fran Kasumović i Luka Vrzić.

Okupljanje je zakazano na zagrebačkom Maksimiru, od kud će momci krenuti za Medulin.

Nakon osvajanje titule 'jesenskog prvaka' na polovici prvoligaškog natjecanja pioniri Nogometne škole HNK Gorica nastavili su sa sjajnim rezultatima. Na posljednjem ovogodišnjem gostovanju gostovali su kod Zadra te su slavili golovima Frigana i Kelave.

Mihael Kelava bio je i junak pobjede pionira Gorice nad Lokomotivom, čime su dečki pod vodstvom Borisa Trivunova izborili plasman u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa.

U početnoj postavi bili su vratar Karkachov, reprezentativci Čolić, Kožina, Frigan i Kelava te Maro Radujković, Emanuel Hranilović, Dario Župetić, Jan Cindrić. Francis Chinedu Echue i Luka Drčelić. S klupe su ušli Marko Rezek, Zvonimir Ivec, Frano Antolić, Stjepan Prahir, Gabriel Šebek i Fabio Čagalj.

Iz NS Zagreb u četvrtfinale Kupa plasirali su se i pioniri Dinama, nakon 2:1 pobjede nad Rudešom.

Podijeli