Novosti Sport Događanja

Goropadni Udarnik razmontirao Moslavinu

27.08.2016. / Nefertum IT
Ako je suditi prema današnjem susretu kontra Moslavine, najave koje su ljetos stizale iz Kurilovca kako Udarnik napada 3. HNL nisu bile pucanj u prazno. Konačnih 4:0 potvrda su kako je u Kurilovcu stvorena respektabilna momčad koja se može upustiti u borbu za sam vrh.

I dok su gledatelji, a okupilo ih se danas u Kurilovcu oko 150 zauzimali poziciju negdje u haldovini domaćini su već nakon prvog udarca prema golu Moslavine poveli. Igrala se četvrta minuta kada je Petković s dvadesetak metara uputio udarac prema Moguljaku koji je loptu kratko odbio da bi odbijanac u gol pospremio Kelava.

1 mznl velika 1.jpg 

Nepromišljatost Marka Korice (dugi jezik spram suca, op.a) zasigurno je olakšala domaćinima put do pobjede, jer gotovo sedamdeset minuta imali su igrača više. Krenuo je nakon toga domaći uragan, a u samod vije minute stopostotne šanse nisu realizirali Milanović i Ladović. Pobjednik iz tih duela izašao je gostujući vratar Moguljak koji se u današnjem susretu istaknuo s nekoliko lijepih intervencija spiječivši još veću katastrofu svoje momčadi.

Bez posla nije ostao niti domaći vratar Kranjčec koji se lijepom obranom istaknuo u 24. minuti kada je obranio udarac Kraljevića s nekih tridesetak metara, da bi samo tri minute kasnije još jednom spašavao svoju momčad, koja je tri minute prije kraja preko Milanovića kojeg je idealno poslužio Grdenić povela s 2:0.

1 mznl velika 2.jpg

I nastavku susreta ista slika; Udarnik ima inicijativu i jedino je pitanje koliko će još lopti odsjesti iza Moguljaka. U 57. matirao ga je Grdenić nakon najljepše akcije u današnjem susretu. Upravo je Grdenić povukao loptu s centra i dao je Džaji koji ga je nesebično proigrao i mat je bio neizbježan, baš kao i u 71. minuti kada je Pralas iskoristio nesmotrenost gostujuće obrane i sjurio se prema golu lagano poentiravši za 4:0.

1 mznl velika 3.jpg

-Stvorili smo petanestak šansi, šteta što je realizacija malo zakazala. No, prva nam je utakmica i osjetila se mala nervoza. Danas smo dominirali u trci i duelima, tako da je sve u svemo bilo dobro- poslije utakmice nam je rekao domaći trener Boris Perković.

1 mznl velika.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 1. KOLO
NK UDARNIK – HNŠK MOSLAVINA 4:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Kelava (4), 2:0 Milanović (42), 3:0 Grdenić (57), 4:0 Pralas (71)
NK UDARNIK: Kranjčec, Milanović, Ladović, Brčić, Zagorec (od 61. Šarić), Kelava (od 61. Pralas), Grdenić (od 64. Matanović), Strunje, Petković, Radoš (od 68. Mihanović), Džaja (od 74. Zlodi). TRENER: Boris Perković
HNŠK MOSLAVINA: Moguljak, Pazman (od 46. Zorko), Kraljević, Ljezie (od 46. Zvonar), Cerovečki, Oršić (od 61. Šulc),Milinković, Rekavić, Gligić, Korica, Lončarević (od 61. Doqi). TRENER: nema

Podijeli