Novosti Sport Događanja

Gostovanje Cedevite u Velikoj Gorici

27.10.2016. / Nefertum IT
Košarkaši Gorice sutra se nakon gotovo dvotjedne stanke vraćaju na parket. Četvrto kola A-1 lige otvara se utakmicom između Gorice i Cedevite koja je na rasporedu sutra od 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Uz susret protiv Cibone, utakmica protiv Cedevite za Goričane je jedna od najlakših ove sezone.

-Za nas je to rezultatski najlakša utakmica jer nemamo rezultatskog pritiska. No, bez obzira na to očekujem da ćemo odigrati najbolje što možemo. To znači da trebamo zaustaviti njihov kontranapad i imati kontrolu defenzivnog skoka. Svakako trebamo pokušati usporiti utakmicu, jer bude li to utakmica visokog ritma nemamo nikavih šansi- kaže nam trener Gorice, Neven Nikolić koji se u posljednja dva tjedna najviše posvetio dodatnom uigravanju momčadi.

cedevita velika.jpg

-Prvih tjedan dana odlično smo trenirali, no u ovom tjednu malo su nas ozljede izbacile iz ritma- požalio nam se trener koji još uvijek ne zna s kojom će momčadi Cedevita istrčati na parket.

Jedno je sigurno za momčad trenera Danijela Lutza (vodi momčad u A-1 ligi, op.a) sigurno će zaigrati Duje Dukan i David Stockton, koje je vodstvo kluba nakon lošeg ulaska u sezonu prebacilo u drugu momčad.   

-Nama trenerima je zbog toga jako teško pripremati utakmicu jer ne znamo tko će biti sa suprotne strane, zbog toga se trebamo koncentrirati na našu igru- za kraj će Nikolić.

Gorica i Cedevita prošle sezone su se susreli u tri navrata. Očekivano, pobjede su pripale „Vitaminima“, no posljednju domaću utakmicu Goričani su odveli u produžetak gdje im je ponestalo snage za prvorazrednu senzaciju.

cedevita velika 1.jpg

Inače, u klub je ovih dana stigla i potvrda iz Hrvatskog košarkaškog saveza kako će HRT utakmicu šestog kola između Gorice i Šibenika koja je na rasporedu u nedjelju, 13. studenog izravno prenositi.  

Podijeli