Novosti Sport Događanja

Gradići i Polet podijelili bodove

31.08.2016. / Nefertum IT
Susret u Gradićima između istoimenog domaćina i gostiju iz Buševca kasnio je nekoliko minuta, jer delegat utakmice Vukušić nije dozvolio nastup Poletovom Josipu Sokolu pod objašnjenjem kako mu se dobro ne vidi liječnički pregled. Zanimljiva konstatacija, budući da je isti igrač sudjelovao u nedjeljnoj pobjedi Poleta nad Libertasom!

derbi velika.jpg

Na krilima te pobjede igrači trenera Zorana Tomčića stigli su u Gradiće koji su pak na otvorenju sezone minimalno poraženi od Karlovca 1919. Okupljeni gledatelji nisu uživali u nekoj lijepoj utakmici, a uz to ostali su uskraćeni i za ono, za što se nogomet igra, golove. Većina igre odvijala se na centru, a jedna i druga momčad dugim su loptama pokušavali uposliti svoje napadače.

derbi velika 1.jpg

Po viđenome podjela bodova je i najrealniji ishod susreta u kojem su domaći igrači gotovo cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više zbog isključenja Zvonimira Matušina. I u takvom odnosu snaga gosti su se dobro držali, štoviše u 83. minuti imali su mat poziciju nakon što je domaći vratar Pero Kovačić u svom šesnaestercu prekršajem zaustavio Josipa Klasnića. Bio je to klasični jedanaeterac i sigurna oklada za gol i gostujuću pobjedu. No, udarac Ivice Sučića odjeo je na vratnici te su domaći kibici mogli odahnuti.

derbi velika 2.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 2. kolo
NK GRADIĆI – NK POLET 0:0
NK GRADIĆI:
Kovačić, Lacković, Butković, Bogović, Župetić, Furić (od 61. Fridrih), Cindrić, Ekollo, Maslač, Šimunović, Budimir. TRENER: Željko Pavković
NK POLET: Bradić, Stuparić, Tičarić, Pejak, Župetić (od 58. Blažinić), Ferenček (od 90. Brajković), Sučić, Matušin, Sovina, Petrlin (od 68. Barišić), Klasnić (od 90. Robić). TRENER: Zoran Tomčić

Podijeli